Příběh Svijany Baron
Nejsilnější svijanské pivo, které je vyrobeno tradičním technologickým postupem, obvyklým pro výrobu českéhých ležáků. Pivo, které je díky čtyřnásobnému chmelení příjemně hořké, je nepasterováno.
Lišta je uzamčena
OdemknoutZemě původu | Česká republika |
---|---|
Pivovar | Svijany |
Způsob kvašení | Spodní kvašení |
Druh piva | Ležák a speciál českého typu |
Pivní styl | Ležák českého typu |
Příchuť piva | Bez příchutě |
Obsah alkoholu | 6,50 % |
Čirá zlatavá barva s kvalitní bílou pěnou. Pěnivost je opravdu obrovská, pěna opadá pozvolna s kroužkováním. Vůně je spíše chmelová, trochu kvasnicová. Po napití je cítit velká hořkost, která jen jemně ustupuje sladovosti. Říz je pro pivo vyvážený a i celkový vjem chuti je vyladěný. V doznívání je kromě hořkosti cítit jemná hřejivost.
Nejsilnější svijanské pivo, které je vyrobeno tradičním technologickým postupem, obvyklým pro výrobu českéhých ležáků. Pivo, které je díky čtyřnásobnému chmelení příjemně hořké, je nepasterováno.
Balíček představuje ideální variantu nákupu ve chvíli, kdy si nejste zcela jisti výběrem různých druhů piv. Naši experti balíčky sestavují na základě letitých zkušeností tak, aby kombinace piv přinesla vždy velmi zajímavý zážitek.
Je už jen na vás, zda dáte přednost samotářskému porovnávání, nebo uspořádáte malou degustaci s kamarády. Pivní balíček je také perfektním dárkem pro všechny "pivomilce".
Nejlépe na suchém a temném místě při teplotách
5° – 15° C
Nejlépe ve sklenici typu krigl při teplotách
8° - 12° C
Slovník pivních pojmů vám osvětlí všechny neznámé pojmy z celého pivního světa.
728 315 963
Volejte kdykoliv během
Po – Pá v čase 10:00 – 18:00
Rádi Vám pomůžeme s výběrem
piva prostřednictvím e-mailu
přes náš kontaktní formulář.
Staň se 751. fanouškem
Pivních klenotů na Facebooku.
Jednou za měsíc vám budeme posílat zajímavosti a novinky z pivního světa. Stačí jen zadat váš e-mail.
Osobám mladším 18 let alkohol neprodáváme!
„Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.“
Přidat komentář