Zatím jste si nevybrali žádné zboží.

Registrace

Zjednodušte si další objednávání, už nikdy nebudete muset vyplňovat kontaktní údaje.
Pouze registrovaný zákazník může získat také trvalou slevu na další nákupy. Registrací do e-shopu souhlasíte s odběrem newsletteru max. 2x měsíčně.




Položky označené hvězdičkou (*) jsou povinné.

Lišta je uzamčena

Odemknout

Chmelení za studena (dry hopping)

Způsob chmelení, při kterém se další chmel do piva přidává až po samotném chmelovaru.

Může se takto přidávat přímo při kvašení, nebo častěji až při ležení. Při nižších teplotách se z chmele uvolňuje velké množství beta-hořkých kyselin a téměř minimum alfa-hořkých. Díky tomu pivo dostane nové a výrazné chmelové vůně při minimální zvýšení hořkosti.

Tato metoda je oblíbená hlavně v Americe u svrchně kvašených piv, ale poslední dobou se hojně používá i nás.

Není to to, co jste hledali? Zkuste vyhledat své heslo:

Zákaznická podpora

728 315 963
Volejte kdykoliv během
Po – Pá v čase 10:00 – 18:00

Rádi Vám pomůžeme s výběrem
piva prostřednictvím e-mailu
přes náš kontaktní formulář.

Nebuďte pod obraz!

Jednou za měsíc vám budeme posílat zajímavosti a novinky z pivního světa. Stačí jen zadat váš e-mail. 

  • Naši
    partneři

  • IN TIME
  • British Chamber Of Commerce

Osobám mladším 18 let alkohol neprodáváme!

„Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.“