Lišta je uzamčena
OdemknoutNejdůležitější proces při vaření piva, který následuje ihned po vystírání.
Směs sladového šrotu a vody se za neustálého míchání ohřívá. Při ohřevu jsou zařazovány časové prodlevy, které má vliv na optimální působení sladových enzymů. Tím je určován základní chuťový charakter vyráběného piva. Základní metodami rmutování jsou infuze a dekokce.
728 315 963
 Volejte kdykoliv během
 Po – Pá v čase 10:00 – 18:00
Rádi Vám pomůžeme s výběrem
 piva prostřednictvím e-mailu
 přes náš kontaktní formulář.
Staň se 751. fanouškem
 Pivních klenotů na Facebooku.
Jednou za měsíc vám budeme posílat zajímavosti a novinky z pivního světa. Stačí jen zadat váš e-mail.
Osobám mladším 18 let alkohol neprodáváme!
„Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.“