Zatím jste si nevybrali žádné zboží.

Registrace

Zjednodušte si další objednávání, už nikdy nebudete muset vyplňovat kontaktní údaje.
Pouze registrovaný zákazník může získat také trvalou slevu na další nákupy. Registrací do e-shopu souhlasíte s odběrem newsletteru max. 2x měsíčně.




Položky označené hvězdičkou (*) jsou povinné.

Lišta je uzamčena

Odemknout

Slovník pivních pojmů

Bachor, CIP, ležácké tanky, mladina. Nerozumíte pivním pojmům? My ano!
Slovník obsahuje 94 pivních pojmů.

Chladový zákal piva

Tvoří se při ochlazení piva na 0°C, při opětovném zvýšení teploty na 20°C se zákal rozpustí Více

Chmel

Jedna ze základních surovin pro výrobu piva. Více

Chmelení za studena (dry hopping)

Způsob chmelení, při kterém se další chmel do piva přidává až po samotném chmelovaru. Více

Chmelovar

Proces, kdy je sladina uvedena do varu po dobu nejčastěji 60 až 90 minut. Více

Chmelové pelety

Rozemleté chmelové šištice a následně slisované do formy granulí. Více

Chmelový cíz

Plechová nádoba s dírkovaným jalovým dnem, která zachycuje ve varně vyvařený chmel z mladiny. Více

Chmelový extrakt

Silný výluh,který vzniká vytažením látek z chmelových šištic do roztoku. Více

Zákaznická podpora

728 315 963
Volejte kdykoliv během
Po – Pá v čase 10:00 – 18:00

Rádi Vám pomůžeme s výběrem
piva prostřednictvím e-mailu
přes náš kontaktní formulář.

Nebuďte pod obraz!

Jednou za měsíc vám budeme posílat zajímavosti a novinky z pivního světa. Stačí jen zadat váš e-mail. 

  • Naši
    partneři

  • IN TIME
  • British Chamber Of Commerce

Osobám mladším 18 let alkohol neprodáváme!

„Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.“