Lišta je uzamčena
Odemknout
Bachor, CIP, ležácké tanky, mladina. Nerozumíte pivním pojmům? My ano!
Slovník obsahuje 95 pivních pojmů.
Enzym katalyzující štěpení fruktosy na glukosu a fruktosu. Optimální teplota maltosy je 50°C, pH je 5,5. Inaktivuje se nad 55°C. Více
Schlazení mladiny v jednostupňovém deskovém chladiči na zákvasnou teplotu 8 °C Více
Je technologický proces, při kterém se používají tzv. kvasinky spodního kvašení Saccharomyces cerevisiae. Více
V historii první způsob kvašení piva. Více
Pojem svrchní kvašení vychází z chování kvasnic při konci hlavního kvašení. Více
728 315 963
Volejte kdykoliv během
Po – Pá v čase 10:00 – 18:00
Rádi Vám pomůžeme s výběrem
piva prostřednictvím e-mailu
přes náš kontaktní formulář.
Staň se 751. fanouškem
Pivních klenotů na Facebooku.
Jednou za měsíc vám budeme posílat zajímavosti a novinky z pivního světa. Stačí jen zadat váš e-mail.
Osobám mladším 18 let alkohol neprodáváme!
„Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.“