Zatím jste si nevybrali žádné zboží.

Registrace

Zjednodušte si další objednávání, už nikdy nebudete muset vyplňovat kontaktní údaje.
Pouze registrovaný zákazník může získat také trvalou slevu na další nákupy. Registrací do e-shopu souhlasíte s odběrem newsletteru max. 2x měsíčně.




Položky označené hvězdičkou (*) jsou povinné.

Lišta je uzamčena

Odemknout

Slovník pivních pojmů

Bachor, CIP, ležácké tanky, mladina. Nerozumíte pivním pojmům? My ano!
Slovník obsahuje 95 pivních pojmů.

Sacharasa (β-fruktosidasa)

Enzym katalyzující štěpení fruktosy na glukosu a fruktosu. Optimální teplota maltosy je 50°C, pH je 5,5. Inaktivuje se nad 55°C. Více

Schlazování

Schlazení mladiny v jednostupňovém deskovém chladiči na zákvasnou teplotu 8 °C Více

Slad

Jedná se o základní surovinu při výrobě piva. Více

Sládek

Nejvýše postavený člověk v pivovaru, který musí ručit za správnost všech částí výroby. Více

Sladina

Voda s látkami extrahovanými ze sladu po rmutování. Více

Sladkost

Čím je stupňovitost piva vyšší, tím je pivo obvykle sladší. Více

Spilka

Prostory v pivovaru, kde probíhá kvašení mladiny v kvasných nádobách. Více

Spodní kvašení

Je technologický proces, při kterém se používají tzv. kvasinky spodního kvašení Saccharomyces cerevisiae. Více

Spontánní kvašení

V historii první způsob kvašení piva. Více

Sudování

Transport mladého piva ze spilky do sklepa. Více

Surogace

Nahrazování tradičních surovin (slad, chmel) náhražkami. Více

Svrchní kvašení

Pojem svrchní kvašení vychází z chování kvasnic při konci hlavního kvašení. Více

Zákaznická podpora

728 315 963
Volejte kdykoliv během
Po – Pá v čase 10:00 – 18:00

Rádi Vám pomůžeme s výběrem
piva prostřednictvím e-mailu
přes náš kontaktní formulář.

Nebuďte pod obraz!

Jednou za měsíc vám budeme posílat zajímavosti a novinky z pivního světa. Stačí jen zadat váš e-mail. 

  • Naši
    partneři

  • IN TIME
  • British Chamber Of Commerce

Osobám mladším 18 let alkohol neprodáváme!

„Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.“